Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.11.2011 22:24 - Трябва ли Кунева да създае партия?
Автор: bairaktarov73 Категория: Политика   
Прочетен: 1409 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 07.11.2011 10:36


Изводите,които могат да се направят след изминалите избори са два. Първият е ,че това са най-манипулираните избори през последните 20 години. Тези избори ще се запомнят с това,че  освен станалото вече нормално купуване на гласове,за първи път в историята на демократична България ,беше впрегната цялата държавна машина да работи за успеха на една партия.Това не си го позволиха дори комунистите и Доган.Особенно в смесените райони беше страшно.
Вторият извод е, че вече имаме основа за създаване на една нова партия,този път надявам се от европейски тип и наистина дясна,защото в България ,последните 20 години,липсва дясна партия и  десните избиратели се лутат ,като мухи без глави между разни ,създаващи се и отиващи си партии ,които имат претенции да са десни,но само на име.Това е и основният проблем на България,затова и толкова години тъпчем на едно място.
Безпрецедентната подкрепа,от половин милион избирателя,която получи Меглена Кунева ,като НЕЗАВИСИМ кандидат е една наистина добра основа за създаване на нова партия.
Като се замисля,колко човека в България могат да получат половин милион гласа без подкрепа на партия ,се сещам  за трима:Слави Трифонов,Бойко Борисов и Меглена Кунева.
Ето например хора,като новият президент....,това са си, чисто едни мижетурки,кукли на конци.Ако Бойко Борисов кажеше,че оттегля подкрепата си,Плевнелиев сигурно нямаше да събере и 100 гласа.Дали и всичките му роднини щяха да гласуват за него.Това са хора,които без да се са доказали като държавници и политици с помоща на потбутване се издигат в йерархията,което е другия основен проблем на България.Системата ни е такава,че случайни хора влизат в политиката.
С Меглена Кунева положението не е такова.Тя се доказа и не тук в България,а на място където трябва да се работи здраво ,не може да спиш по време на работния ден и да се дрънкат глупости пред камерите.
Тя получи тези гласове именно заради това ,че се е доказала,а не за това,че някой я е подкрепил.
Госпожа,Кунева е длъжна след тази подкрепа да направи партия и да се включи в надпреварата на парламентарните избори.
Длъжна е пред себе си.Длъжна е пред хората,които гласуваха за нея.Длъжна е пред една огромна част от българския народ ,които са с демократично и дясно мислене ,и които вече 20 години са залъгвани от разни новосъздаващи се партии,докато вземат власта ,а после изведнъж се оказва,че нямат нищо общо с дясното,а са създадени от някакви тоталитарни останки,какъвто е и случаят в момента.
Става така,че единствения шанс на тези дясно мислещи хора да живеят в нормална демократична държава ,е да си закупят еднопосочен самолетен билет за Европа или Америка.
Госпожо Кунева,ако все още се замисляте,знайте,че вече нямате друг избор.
Вие сте длъжна след това доверие,което ви гласува българския народ ,наличието на две големи леви партии в момента,липсата на алтернатива и представител на нас  десните избиратели, да продължите пътя,които поехте.
Нямате право да се отказвате.



Гласувай:
2


Вълнообразно


1. анонимен - Не се безпокой,
06.11.2011 22:44
скоро ще си направи партия, но не вярвам в чудеса, и тя ще е безсилна да промени нещо.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bairaktarov73
Категория: Други
Прочетен: 75759
Постинги: 41
Коментари: 29
Гласове: 110
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930