Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.12.2011 22:02 - Последния да дръпне шалтера
Автор: bairaktarov73 Категория: Други   
Прочетен: 1581 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 16.12.2011 23:44


Накъде върви България,напоследък?
Управляващите твърдят,че пътя е правилен и вървим към светло бъдеще,
но така ли е наистина?
Да не се окаже,че уверено и с твърда стъпка вървим срещу товарния влак.
Какво пък,третата национална катастрофа,която е неизбежна, ако това управление изкара целият си мандат, е също някакъв изход от кризата ,в която сме в момента.Ще започнем всичко от начало, начисто да градим нова държава.
Видя се ,че е истина народната поговорка в която се казва ,че простия човек е по вреден от разбойника, макар,че същия този народ ,сам избра глупоста.
Това,което се случва през последните две години и половина  ще обрече, поне още едно поколение на тежък и мизерен живот.
Вместо да се започне да се реформира полумафиотската система МВР и средствата да бъдат насочени за наука,образование и за повишаване на раждаемостта,стана обратното.
Спряни бяха и жизнено важни проекти,като строежа на АЕЦ Белене,нефтопровода Бургас-Александрополис,газопроводите също са на път да бъдат спрени.Чудя се какво ще правим,когато се наложи да затворим АЕЦ Козлодуй?!Тя не може да бъде вечна.Това е същото, като да си купим някаква кола и да искаме цял живот да караме с нея.
В тази връзка,правителството на Саксгобурготски, взе най-правилното за България решение.Вместо да продължаваме да се дърпаме за реакторите на Козлодуй и да бъдем черните овце на Европа,да вземем някаква компенсация и да започнем строежа на нова АЕЦ.
Некомпетентните и дори бих казал полуграмотни хора,които ни управляват в момента, с тази политика ,която водят са опасни за България.
Като прибавим и това,как министър Дянков ,с лекота успя да се справи с бизнеса ,да унищожи икономиката и по този начин да остави стотици хиляди работници на улицата,положението наистина е трагично.
Този човек точно в началото, когато стана министър,вместо да изработи антикризисен план и да по дпомогне бизнеса, го съсипа,като спря плащанията към него и връщането на ДДС.
Спирането на парите на фирмите в момент ,в които кризата дойде в България пазарите им намаляха,а и имаха големи кредити,докара бизнеса до колапс и той започна да се гърчи.точно тогава не само,че не трябваше да се спират парите на бизнеса,ами и трябваше държавата да подпомогне финансово фирмите особенно в производствените свери,като поеме ,част от осигуровките на работниците.Пари за това имаше.Тройната коалиция беше оставила голям резерв,седем осем милиарда.Сега и резерва е изхарчен само за две години, и икономиката е мъртва.В тази връзка ми се струва,че Бойко Борисов не управлява държавата,въпреки наследството на тройната коалиция,а благодарение на него.Останаха още два три милиарда ще ги изхарчат и тях ,и какво правим тогава,след като икономиката е мъртва и няма кой да пълни хазната.Единствения изход е Цветанов и ДАНС да заловят кризата,а ние ще продължаваме да напускаме България.......Нека само, последния да дръпне шалтера!




Гласувай:
2



1. panazea - Този виц го разказваше един колега преди 22 години !Защо не го послушах ?
16.12.2011 22:24
Ч______________________.....*....._______________________Б Е______________________.....#....._______________________Ъ С____________________.....#S#.....______________________Д
Т______________....."#:._.:#S"##:._.:#.....________________Е
И_____________....." "#:._.:##"S#:._.:#"......______________Т
Т______________.@..."####"S##"####"..@.._____________Е А__________....."#:.____.:#"###"#:.____.:#"......__________Щ
К___________....."###O####S"####O####"......_________А О__________....."&:.__"#S##"###"S###"__.:&"…...._______С Л_________....."###S###""#D"#D""##S####"....._________Т Е_____________....."##"##S##"###S#"##".....____________Л
Д________....."&:._...-.:##"###"###"##:._.._.:&"..... ______И А__*___....."#######"##"#####"##"#######".......__*__В __*•*_________....."#####""#######""#####"......__*•*_И _*•••*_______________......2012.....______________*•••*_
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bairaktarov73
Категория: Други
Прочетен: 75777
Постинги: 41
Коментари: 29
Гласове: 110
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930