Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.03.2011 12:00 - На всеки българин банан,на жените по два
Автор: bairaktarov73 Категория: Други   
Прочетен: 769 Коментари: 0 Гласове:
1



 Всеки народ си заслужава управниците, всеки народ е достоен за своето правителство.-казваше чичо Хегел.

А аз бих добавил:

-С изборът на управниците си,всеки народ определя бъдещето си и приоритетите си.

През последните 130 години България е управлявана от какви ли не странни и не дотам странни субекти,като се започне от чужденци,монарси,фашисти,военни,тоталитарни управници и разните там корумпирани, политически неопределени елементи от последните 20 години.

Въпреки поразиите,които вършат почти всички-кражби,включвания във войни на на страната на губещите и т. н.,никой от тях не си е позволявал да си играе с националните приоритети-образование,култура и изключително важния приоритет от половин век насам,енергиина независимост,която е необходимо условие за просперитета на една нация и разграничава развитите нации от банановите републики.

За първи път в българската история народът избра управници,които посегнаха на тези приоритети и ги замениха с други.

Дори и крадците не си го позволиха!

Със забавянето на строежа на АЕЦ Белене под предтекст ,че била скъпа е нанесен последния и съкрушителен удар върху българската енергетика.

След събитията в Япония,няма как този проект вече да стартира,а животът на Козлодуй е най- много още 10 години,какво правим тогава.Обричаме следващите поколение на мизерия по лоша и от днешната.
Затова е прав народа,като казва,че простия човек е по лош от лошия,ама не този народ в момента, а един друг народ, който го е препатил това нещо.Поразиите, които прост човек с власт може да ти направи и господ не може да ги направи.
Загърбихме образованието и културата за сметка на полицейщината,загърбихме и енергетиката и определихме нови приоритети. Очаквам само как всеки момент министърърт на земеделието или пък министър председателят ще излезне в предаването на един друг гении на народната глупост "професор" Вучков и ще обяви:
-Новия приоритет на България са бананите.Ние трябва да се наредим сред водещите страни в производството на банани.На всеки българин банан,на жените по два!!!
И както министър председателя,вживяваики се в ролята на анализатор в интервю преди няколко дни,отсече -Приоритетите в света, ще  са вече храната и пиенето ,а ние можем да им ги осигурим.
Предлагам да се захванем веднага с производството на банани.Нащите ще са по хубави от другите,защото ще ги правим с марката "Стара планина".
И пиенето може да им подсигурим с лозунга:" Във всеки двор казан" .
Това са новите приоритети на управляващите и така те виждат просперитета на България.
А аз предлагам да сменим и надписа на народното събрание,като сложим любимия девиз на управляващите на фасадата:"Дръж високо вдигната главата,нищо, че е празна"




Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bairaktarov73
Категория: Други
Прочетен: 75543
Постинги: 41
Коментари: 29
Гласове: 110
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031